top of page

İkamet izin olanlara çok önemli uyarı! Son gelişme...


Bu yazımızda ikamet izinlerinin uzatılmasındaki yeni gelişmeler hakkında sizlere kısa bir bilgi vereceğiz.

İstanbul’dan daha önce turizm amaçlı kısa dönem ikamet izni alanların uzatma başvuruları genellikle olumsuz değerlendiriliyor yani reddediliyor ve uzatma başvurusu reddedilenlere ikamet izinlerinin süresi dolunca 10 gün içerisinde Türkiye’den çıkmaları tebliğ ediliyor.


İstanbul Göç İdaresi ikamet izni uzatmalarında bir tavır değişikliğine gitti. İstanbul'da turizm amaçlı ikamet izni alanların ikamet izinleri artık uzatılmıyor.


İkamet izni uzatma başvurusu yaban yabancı uyruklu kişilere İstanbul Göç idaresi gönderdiği SMS ile “ikamet izni uzatma başvurunuz olumsuz değerlendirilmiştir” bilgisini veriyor.


Peki, gelecek planlamasını bir kaç yıl daha Türkiye’de yaşamak üzerine yapan yabancılar Göç İdaresinin bu tavır değişikliği noktasında ne yapacak?


Başka bir ifade ile turizm amaçlı ikamet izni olanlar bundan sonra ne yapmalı?


Henüz ikamet izni süresi dolmamış ve uzatma başvurusu yapmamış yabancı uyruklu kişiler uzatma başvurusu yapmadan önce ne yapmalı?


Endişe etmeyin. Göç danışmanlarımız Türkiye’de yaşamını devam ettirmek isteyen yabancılara yasal çözüm önerileri hazırladılar.Size en yakın ofislerimizden bir tanesine gelmeniz halinde durumunuzu değerlendirip size özel yasal çözüm önerilerimizi sunacağız. Bizi çalışma saatleri içerisinde her zaman arayabilirsiniz.


Çağrı Merkezi: 08505320309

Whatsupp İletişim Hattı: 05323732671

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page